Pina-thyme!

IMG_5524

Voor iedereen denkt dat ik leef op taart en koekjes (wel eigenlijk is dat niet echt gelogen maar goed..) Hier een gezond tussendoortje. Yoghurt met fruit kent iedereen, maar je ananas marineren en even roosteren geeft net dat ietsje extra. Om het gezonde toch maar weer even opzij te zetten (I know, ik kan het niet laten!) ook lekker als dessert met een bolletje ijs!

Before everyone starts to think I only eat pie and cookies (well I do most of the time) I’ll show you a healthy snack I like to make. Yoghurt with fruit is well known. But marinating and roasting it just gives it a little extra! To go back to the sweet side of life, you can also serve it as a dessert with a scoop of ice cream!

IMG_5537Nodig:

  • Ananas
  • Honing
  • Water
  • tijm

Meng in een kom 1 soeplepel warm water en 2 soeplepels honing. Voeg hierbij de blaadjes van 10 takjes tijm en laat dit 10 min trekken. Snij ondertussen de ananas in blokjes en voeg deze bij in de kom. Meng alles goed onder elkaar zodat alle blokjes bedekt zijn. Je kan de ananas nu zo opdienen of hem nog even grillen in de oven. Ik at hem als snack met Griekse yoghurt, yum!🙂

You’ll need:

  • Pineapple
  • Honey
  • Water
  • Thyme

Mix one tablespoon of hot water with two tablespoons of honey. Mix in the leaves of 10 springs of thyme and set aside. Cut the pineapple into little cubes. Mix everything together. You can either serve it right away or put it under the grill. I like to grill it, than the honey forms a nice coat around the pineapple! I had mine with some Greek yoghurt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s